De kluis ontgrendelen

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Kaspersky Password Manager blokkeert automatisch de toegang tot de kluis na een opgegeven periode van inactiviteit of wanneer de schermbeveiliging wordt ingeschakeld. Standaard wordt de kluis automatisch vergrendeld wanneer de computer 24 uur inactief is. Als de kluis is vergrendeld, zijn de functies van Kaspersky Password Manager niet meer beschikbaar.

De kluis ontgrendelen vanuit het hoofdvenster van het programma

De kluis ontgrendelen via de browserextensie

Ontgrendel de kluis met Windows Hello

Automatische vergrendeling configureren

U kunt ook de kluis ontgrendelen via het pictogram van het programma ().

Raadpleeg ook

Pictogram van het programma

Extensie van Kaspersky Password Manager